10.09.2024
Okunma Sayısı : 147
Paylaş :

Türkiye SMA Vakfı olarak, 22-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlediğimiz 3.Ulusal SMA Kampının ikinci günü, ailelerin tanışması ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla tanışma oyunu ile başladı. Gözde Kaymaz’ın moderatörlüğünde ‘SMA ile Yaşamak’ Aile Çalıştayında, SMA hasta ve hasta yakınları yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Sonrasında Uzm. Dt. Canan Özdemir ‘SMA Hastalarında Ağız ve Diş Sağlığı’ sunumuyla hastaları bilgilendirdi ve hastalarımızın diş muayenelerini gerçekleştirdi.

Gençlik salonumuzda Stratejik Planlama Danışmanları Gözde Kaymaz, Zerrin Simer ve Özge Kantarcı, genç hastalarımız ve yakınlarıyla ‘Proje Tasarım Atölyesi’ oturumunu gerçekleştirerek çeşitli etkinliklerde ve fikir alışverişinde bulundular.

Çocuklarımız güne Beyzanur Durusoy ve Kadriye Turgut’un ‘Mutluluk Tuvali’ etkinliğiyle başladılar. Akabinde Hale Tuzlacıoğlu ile ‘Parmak Oyunu’ etkinliğiyle eğlenceli ve öğretici atölyelere devam eden çocuklarımız son olarak aileleri ile diş muayenelerini gerçekleştirdiler.
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı gezisi ile beraber hasta ve yakınlarının keyifli vakit geçirdiği günümüz akşam buluşmasında misafirlerimizin de katılımı ile canlı müzik ile son buldu.
SMA ile mücadelemize bilgi, birikim ve uzmanlıklarıyla katkı sunan tüm değerli uzmanlarımıza teşekkür ederiz.