12.10.2024
Okunma Sayısı : 32
Paylaş :

 ‘Hayata Birlikte Tutunalım’ projesi, Vefa Ödülleri Sivil Toplum Özgünlük Ödülüne layık görüldü.

Yanal Vakfı tarafından; spor, sanat, bilim-teknoloji, eğitim, sürdürülebilirlik, sosyal girişim, kurumsal gönüllülük, ilham veren profesyonel ve özel ödül temaları altında toplam 20 ödülün verildiği Vefa Ödülleri kapsamında, Sivil Toplum Özgünlük Ödülüne layık görülmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.

Türkiye SMA Vakfı, Eskişehir AFAD, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fransa PUI, İspanya AIJU ve Letonya SUSTENTO kuruluşlarının ortaklığı ile yürütülen proje; yatağa bağımlı olan ve yaşamsal fonksiyonlarını tıbbi cihazlara bağlı olarak devam ettiren bireyler için afet ve acil durumlara karşı güvenli yaşam alanları oluşturulmasını konu almaktadır. Proje çıktıları olarak eğitsel videolar, animasyonlar, e-kitaplar ve uzaktan eğitim portalı; ailelerin ve ilk müdahale personelinin kullanımına sunulmuştur.

10 Ekim Perşembe günü, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşen ödül törenine Başkan Vekilimiz Ece Soyer Demir, Genel Sekreterimiz Mehmet Demir, Sosyal Destekler Koordinatörümüz Nazlı Demir ve Kaynak Geliştirme Koordinatörümüz Ceren Yücel Pehlivan katıldı. Projenin tanıtım videosunun konuklara izletilmesinin ardından Başkan Vekili Ece Soyer Demir ödülü teslim aldı.

Bu anlamlı ödül için Yanal Vakfı ve Vefa Ödülleri Seçici Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız.

@yanalvakfi
@afadbaskanlik
@afadeskisehir
@esoguweb
@ecesoyerdemir